Fudbal

Nikšićko Pivo Fan Cup: “Zagoričani” trijumfovali u Podgorici

Ekipa Zagorič pobjednik je drugog kvalifikacionog turniraodržanog u Podgorici, u okviru nacionalnog takmičenja u malom fudbalu Nikšićko Pivo Fan Cup. Zagoričani su golom razlike (5:4) pobijedilitim AKMF Stupovi, koji je osvojio drugo mjesto. Treću poziciju zauzela je ekipa Index club, koja je ubjedljivo savladala tim Lajo (4:0).
Nikšićko Pivo Fan Cup: “Zagoričani” trijumfovali u Podgorici
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Ova četiri tima sjajnom igrom obezbijedila su plasman na finalni turnir Nikšićko Pivo Fan Cup-a, koji se u septembru igra u Podgorici. Osim plasmana, tri najbolje ekipe dobile su novčane nagrade: 1000 eura za prvo mjesto, 500 eura za drugo i 200 eura za treće mjesto, a sve četiti ekipe koje su se plasirale u finale turnira i robne nagrade.Ukupan fond novčanih nagrada iznosi 10 000 eura.

Na turniru u Podgorici učestvovale su 52 ekipe.

t1

Finalna utakmica:

Zagorič – AKMF Stupovi 5:4 (3:2)

Strijelci: Bešović 5, Vukčević 8, Jovanović 10,23, Radević 36 za Zagorič, Đokaj 1, Malezić 16, Bukilić 34, Pavković 40 za AKMF Stupovi.

Zagorič: Čalija, Bešović, Radević, Barović, Čađenović, Jovanović, Pekić, Janković, Vukčević.

AKMF Stupovi: Ceković, Đokaj, Vlahović, Malezić, Rajković, Kolčević, Dubljević, Bjelobrković, Pavković, Bukilić.

U utakmici za treće mjesto pobjedu je odnijela ekipa Index club, koja je ubjedljivo savladala ekipu Lajo. Strijelci su bili Femić dva puta, Sava Konatar i Rade Bojović

Lajo – Index club 0:4 (0:2)

t3

Strijelci: Femić 7, Konatar20, Bojović 25 za Index club.

Lajo: Lopičić, Saičić, Čelebić, Barović, Mugoša, S.Medenica, D.Medenica.

Index club: - N.Bojović, Rovčanin, Gojačanin, R.Bojović, M.Čolović, N.Konatar, Femić, S.Konatar, N.Čolović, Alavać, Kanalić.

Dan ranije odigrani su polufinalni mečevi - u oba duela pobjednik je riješen nakon penala:

Lajo – Zagorič 1:3 (1:1, 0:0)

Index club – AKMF Stupovi 2:4 (1:1,1:1)

Nikšićko Pivo Fan Cup nastavlja se u Nikšiću 14. maja, trećim od ukupno četiri kvalifikaciona turnira. Prijave za takmičenje u ovoj regiji kreću sjutra i traju do 3. maja, a  ekipe se o načinu prijave detaljnije mogu informisati na sajtu www.niksickopivo.com. Završni turnir igra se u Beranama.

Portal Analitika