Društvo

„Putevi“ intenzivno izvode radove

Ekipe preduzeća "Putevi "d.o.o. Podgorica tokom protekle nedjelje završili su radove na pripremi i asfaltiranju u saobraćajnica iza Hipermarketa "Gold" u Opštini Golubovci na dužini od 300 m, i presvlačenju saobraćajnica u mjestu Kuće Rakića na dužini od 305 m, zatim sanaciji udarnih rupa u Ljajkovićima, Mitrovićima, Kućama Rakića, Dinoši, kao i u Budvanskoj ulici i Ulici Baku.
„Putevi“ intenzivno izvode radove
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Intezivno su izvodili radove i na ugradnji usporivača brzine kretanja motornih vozila i prateće vertikalne signalizacije u Ulici Vaka Đurovića, i u Ulici Boška Buhe, ugradnji zaštitno-ukrasnih stubića u ulicama Ivana Milutinovića, Oktobarske revolucije i na Bulevaru Pera Ćetkovića, ugradnji vertikalne signalizacije na Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog, Ulici Kralja Nikole, Veljka Vlahovića, kao i u Grbavcima, izdizanju PTT šahti u Ulici Avnoj-a - MZ Zabjelo, obilježavanju horizontalne signalizacije na sportskim poligonima u MZ “13. jul” i MZ “19. decembar” i hitnim intervencijama na području grada.

U toku su radovi na pripremi za izvođenje asfalterskih radova u Opštini Tuzi: Vladne, Vuksanlekići - Podhum, izmještanju “BUS” stajališta u Orijenskoj ulici,proširenju postojećeg puta i pripremi za asfaltiranje u mjestu Draževina, sjeći šiblja i niskog rastinja na Marezi, pripremi projektne dokumentacije za sportski teren u MZ Donja Gorica, izradi zaštitno-ukrasnih stubića u radionici i hitnim intervencijama na području grada.

Portal Analitika