Društvo

Ljepote Crne Gore na Prvoj u susret jubileju 10 godina nezavisnosti

Prva televizija počela je, u susret obilježavanju 10 godina nezavisnosti Crne Gore, da emituje džinglove i špice u kojima se prikazuju ljepota zemlje i njenih ljudi.
Ljepote Crne Gore na Prvoj u susret jubileju 10 godina nezavisnosti
Portal AnalitikaIzvor

Spektakularnim kadrovima najavljuju se promo i komercijalni blokovi, pa gledaoci tokom čitavog dana mogu da uživaju u nesvakidašnjim slikama prirode, ali i najljepšim kadrovima sa manifestacija koje su obilježile život zemlje u protekloj deceniji.

Ovaj jedinstveni projekat realizuje se u saradnji sa Nacionalnom turističkom organizacijom, opštinskim turističkim organizacijama, marketinškom agencijom ''MAPA'', sportskim klubom ''Naša krila'' i portalom putokaz.me.

''Želimo da simbolično ukažemo na važnost jubileja nezavisnosti Crne Gore, ali na naš način, onako kako radimo mi na Prvoj televiziji – tehnički postavljajući nove standarde, idejno držeći korak sa svijetom i vremenom. Drago nam je da su naši partneri na ovom projektu prepoznali ideju i pomogli nam da je ostvarimo'', kazala je izvršna direktorka i glavna urednica Prve TV Crna Gora Sonja Drobac.

2504prva

Ona najavljuje da će u periodu koji predstoji Prva emitovati i informativne formate, serije reportaža i dokumentarnih filmova koji se rade u saradnji sa međunarodnim organizacijama.

Promotivni džinglovi i špice, koji će biti emitovani u narednih mjesec i tokom ljetnje sezone sadrže najljepše kadrove Crne Gore kroz ekskluzivne snimke koje su tokom svojih letova napravili i domaći paraglajderi.

Direktor marketing komunikacija i programa Prve Crna Gora Ivan Vukčević kaže kako Prva nastoji da podrži sve projekte i događaje koji prave pomake naprijed i pozicioniraju državu na važnim mapama kao što su turističke ili poslovne.

2504prva1

''Izabrali smo najbolje kadrove kako bi istakli koliko je naša država posebna i lijepa. Postoje mnoga mjesta koja su neotkrivena i nadamo se da će naš video projekat motivisati igledaoce da više istražuju zemlju. Naš reklamni i programski prostor uvijek je bio otvoren za podršku ne samo našim klijentima i partnerima i premimum programima koje emitujemo, već i muzičkim festivalima, poput ''Southern Soul'', ''Sea Dance'' i manifestacijama od značaja za brenidranje i prepoznavanje države u svijetu i regionu, kaže Vukčević.

On podsjeća da se Prva TV od osnivanja izdvajala po inovativnim dizajnerskim rješenjima i promociji programa i da je to jedan od razloga zašto je brzo postala omiljena nacionalna TV i radio stanica, što pokazuju i relevantni rejtinzi.

2504prva3

Prva trenutno emituje najgledanije muzičke programe - ''Tvoje lice zvuči poznato'', ''Nikad nije kasno'', ''Zvezde Granda'', kao i tri najgledanije regionalne serije ''Sinđelići'', ''Lud, zbunjen, normalan'' i ''Andrija i Anđelka''. Prema istraživanjima Crnogorskog Telekoma to su najgledaniji programi u svojoj kategoriji i ciljnoj grupi.

„Drago nam je da će u najgledanijim emisijama zasijati i ljepote Crne Gore kroz projekat Moja Prva - Crna Gora'', zaključuje Vukčević.

2504prva4
Portal Analitika