TV / Film

Snima se “Sherlock Holmes 3”

Robert Dauni Džunior ostaviće Marvelov Univerzum sa strane kako bi se malo odmorio od čitave Avengers priče i snimio treći dio filma “Sherlock Holmes” u režiji Gaja Ričija, u drugoj polovini ove godine.
Snima se “Sherlock Holmes 3”
Portal AnalitikaIzvor

Nakon toga vratiće se Marvel-u i nastaviti sa snimanjem dva filma, prvog i drugog dijela ostvarenja “Avengers: Infinity War”.

Što se filma o Šerloku Holmsu tiče, Dauni je ovih dana najavio nastavak: “Upravo razgovaramo o tome. Možemo raditi neke preliminarne stvari. Kada bi mogli da ga snimamo preko Skype-a, uradili bi čitav film za nedelju dana. Kada pravimo te ‘Sherlock’ filmove, ništa nije sigurno. Pokušaćemo da ga snimimo ove godine. Stalno sam umoran, ali sam veoma uzbuđen zbog ovoga”.

Osim Daunija, potvrdu rada na projektu donosi  i koproducent, Lajonel Vigram.

“Radimo na scenariju za ‘Sherlock Holmes 3’. Mislim da bismo svi voljeli da uradimo film ukoliko nađemo neku priču koja će biti zaista posebna i prevazišla prva dva filma. Na tome trenutno radimo, a to je prilično teško postići”.

Prvi “Sherlock Holmes”, Gaja Ričija, pojavio se 2009. godine, da bi nastavak “Sherlock Holmes: Game of Shadows” stigao dve godine kasnije.

blockbuster

Portal Analitika