Abiznis

EPCG: Sjutra isključenja u više opština

Djelovi više crnogorskih opština biće sjutra nekoliko sati bez struje zbog radova na mreži i ugradje novih brojila, saopšteno je iz Elektroprivrede Crne Gore.
EPCG:  Sjutra isključenja u više opština
Portal AnalitikaIzvor

Objekti u kojima se vrši ugradnja brojila biće bez struje od osam do 18 sati.

U Podgorici će nova brojila dobiti Mojanovići, Vrela, Vardarska, Španskih boraca, Novo Selo, Igumanska, Kakaricka gora, Koste Racina, Kosovska i Plavska.

U Nikšiću će, zbog ugradnje brojila, bez napajanja električnom energijom, ostati Rastovac i Vidrovan.

U Baru će nova brojial dobiti potrušači sa područja Zaljevo, Tomba i Polje.

U Herceg Novom struju neće imati područje Bijela.

U Kotoru će, bez napajanja električnom energijom, zbog ugradnje brojila, ostati Radanovići, Jugodrvo i Lješevići.

U Podgorici, zbog radova u reonu trafostanice Brijeg Morače 2, od devet do 14 sati, bez struje ostaće ulica Spasa Nikolića, ulica Petra Prlje i ulica Sava Lubarde.

Zbog radova u reonu trafostanice Vrela 5, od devet do 15 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće Kosovska ulica, dio Igmanske, dio Vardarske i dio ulice Španskih boraca.

Zbog radova u trafostanici Stari Aerodrom 3 stambena, od devet do 18 sati, bez struje ostaće ulica Aerodromska i dio Lamela.

U Nikšiću, zbog radova na niskonaponskoj mreži, od devet sati i 30 minuta do 16 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači iz dijela Dragove luke (Šišovik).

Zbog radova na mreži, od deset do 14 sati, bez struje ostaće potrošači sa područja Ozrinića i Brsna i Trudbenik.

U Ulcinju, zbog radova na mreži Totoši, od devet do 15 sati i 30 minuta, bez napajanja električnom energijom ostače dio Totoša i Bijele Gore.

U Rožajama, zbog radova na 35 kV dalekovodu Rožaje-Zeleni, od osam do 13 sati, bez struje ostaće seoska područja koja se napajaju sa dalekovoda Bašča i Biševo iz trafostanice 35/10 kV Zeleni kao i Industrijska zona Zeleni (zapad i istok).

Zbog radova na 35 kV dalekovodu Rožaje-Zeleni, od osam do 13 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači u gradskom području Stara Varoš-izlaz Ulica Oslobodjenja, 30. septembar - izlaz Šuštavi i na seoskom području Grahovo-izlaz prema Muhovićima.

U slučaju loših vremenskih uslova radovi će biti odgođeni.

Portal Analitika