Zabava

Poslije ove priče imaćete potrebu da Kijanu Rivsa zagrlite jako, najjače

Kianu Rivs je jedan od najpoznatijih holivudskih glumaca i za njegove sjajne filmove svi znaju, ali ono što ga zaista izdvaja od drugih zvijezda je njegova životna priča koja svakome može da posluži za primjer.
Poslije ove priče imaćete potrebu da Kijanu Rivsa zagrlite jako, najjače
Portal AnalitikaIzvor

Svi znaju za njegovo djelo, ali o privatnom životu ovog glumca su vjerovatno malo čuli. To je između ostalog i zbog toga što on ne puni naslovne strane tabloida i jako rijetko gostuje u emisijama.

Kianu je sa samo tri godine gledao svog oca kako odlazi. Kao tinejdžer je promjenio tri srednje škole i borio se sa disleksijom. Školovanje je za njega bilo veći izazov nego za većinu djece.

Kada je imao dvadeset tri godine njegov najbolji prijatelj, River Feniks je umro od predoziranja.

Kianu je 1998. godine  upoznao Dženifer Sime i odmah su se ludo zaljubili. Do 1999. godine ona je bila trudna. Nažalost, djevojčica je rođena mrtva poslije osam mjeseci. Bili su toliko očajni da ih je razdvojilo.

Osamnaest  mjeseci posle toga, Dženifer je poginula u automobilskoj nesreći.

Od tada glumac izbjegava ozbiljne veze i ne želi da ima djecu.

Njegova mlađa sestra je imala leukemiju i na sreću uspjela je da se izliječi, zbog čega je glumac dao 70 odsto zarade od Matriksa bolnicama koje se bave liječenjem leukemije.

Kianu je jedina holivudska zvijezda koja nema ogromnu vilu. Nema ni telohranitelja ili skupu odeću.

 Iako se njegovo bogatstvo procjenjuje na 100 miliona dolara i dalje se vozi metroom svaki dan kao i svaki običan čovek i obožava to.

 - Jednostavan čin obraćanja pažnje može mnogo da vam znači u životu – poručuje Kianu Rivs.

Zena.blic.rs

Portal Analitika