Muzika

Na tijelu Prinsa nema znakova povreda ni dokaza o samoubistvu

Na tijelu preminulog muzičara Prinsa nema znakova povreda ni dokaza da je riječ o samoubistvu, saopštio je danas Džim Olson, šerif okruga Karver u Minesoti.
Na tijelu Prinsa nema znakova povreda ni dokaza o samoubistvu
Portal AnalitikaIzvor

Kako je javio AFP, on je, međutim, novinarima rekao da je još rano govoriti i da cjelokupni rezultati obdukcije neće biti skoro poznati jer ona može potrajati i nekoliko nedjelja. Olson je rekao da se istraga nastavlja.

On nije želio da komentariše nepotvrđene izvještaje da bi smrt Prinsa mogla biti povezana sa predoziranjem od prethodne nedelje.

Američka pop zvezda Prins bio je liječen u bolnici zbog prekomjerne količine droge nedjelju dana pred smrt, objavio je ranije danas američki sajt TMZ, pozivajući se na više neimenovanih izvora.

Prins je bio na bolničkom liječenju nakon što je njegov privatni avion nenajavljeno sletio u Molin u Ilinoisu prošlog petka poslije nastupa u Atlanti, dok su mediji izvještavali da on ima grip, prenosi AFP.

“Nekoliko izvora u Molinu su nam rekli da je Prins prebačen u bolnicu i da su mu ljekari dali ”spasonosnu injekciju”… koja se obično daje kako bi se neutralisalo dejstvo opijata”, navodi TMZ.

Prinsu su, navodno, ljekari savjetovali da ostane u bolnici 24 sata, ali je on odlučio da poslije tri sata izađe iz te ustanove, gdje nije mogao da ima privatnu sobu.

Američka pop zvijezda Prins preminuo je u 58. godini u svom domu u Mineapolisu. Tijelo Prinsa Rodžera Nelsona pronađeno je u njegovom domu u Minesoti.

(Tanjug)

Portal Analitika