Abiznis

IDEA nagrađuje potrošače sa 50 avionskih karata

Novi brend „IDEA“ sjutra bira pobjednike prvog kola nagradne igre „U IDEI sreća dolijeće uz proljeće“, u kojoj svoje potrošače nagrađuje avionskim kartama za jednu od 8 evropskih destinacija. Tokom zabavnog programa u tržnom centru Mall of Montenegro, sjutra od 11h do 13h, biće izvučena imena 25 potrošača koji će dobiti po dvije povratne avionske karte.
IDEA nagrađuje potrošače sa 50 avionskih karata
Portal AnalitikaIzvor

Pravo učešća u nagradnoj igri imali su svi kupci koji su u prodavnicama „IDEA“ širom Crne Gore od 4. aprila ostvarili račun od 6 eura i više i popunili talon dobijennakasi.

„Putovanja su uvijek sjajna IDEjA, a u okviru naše nagradne igre do sredine maja obradovaćemo potrošače sa čak 200 avionskih karata. Sjutra ćemo izvući prve srećne dobitnike, a kako bi izvlačenje proteklo u što veselijem tonu, pripremili smo bogat program. Pozivamo naše potrošače, ali i one koji će to tek postati, da nam se pridruže i provedu zabavno subotnje jutro,“ saopšteno je iz lanca prodavnica IDEA.

U okviru zabavnog programa, koji će voditi Božo Bulatović, mališani će se družiti sa maskotomKodi, uživati u popularnom oslikavanju lica i predstavi klovna Žarka Žapca, a očekuju ih i iznenađenja.

Sljedeće izvlačenje dobitnika planirano je 7. maja, kada će „IDEA“ takođe nagraditi 25 potrošača. Najviše avionskih karata – ukupno 100 podijelićena završnom izvlačenju 20. maja. Dobitnici nagradne igre mogu putovati u perodu od 1. septembra ove do 31. marta naredne godine(osim u“black out” periodu od 15.12.2016.- 10.01.2017.), na jednu od 8 destinacija: Beograd, Ljubljana, Rim, Beč, Cirih, Fraknkfurt, Pariz, Moskva.

Nagradnu igru, koja je počela 4. aprila i traje do 15. maja, brend „IDEA“ organizuje u saradnji sa kompanijom Montenegro Airlines. 

 

Portal Analitika