Fudbal

Kvota na Lester bila 5.000, kladionice u strahu

Senzacionalna titula koju bi igrači Lestera mogli da osvoje skupo bi koštala kladionice u Engleskoj.
Kvota na Lester bila 5.000, kladionice u strahu
Portal AnalitikaIzvor

Britanski BBC prenosi da će kladionice, ukoliko ekipa Klaudija Ranijerija osvoji titulu u Premijer ligi, morati da isplate više od 10 miliona funti. Kvota da će Lester osvojiti titulu pred početak sezone je bila nevjerovatnih 5.000, dok je krajem godine pala na 1.000. 

Lester trenutno ima pet bodova više od Totenhema na tabeli četiri utakmice prije kraja, a ako bude slavio na tri duela osvojiće titulu. 

Pojedine kladionice su već počele da isplaćuju manje iznose ljudima koji imaju opkladu, a nijesu uvjereni u osvajanje titule Lestera. Pred početak sezone 47 ljudi je u kladionici ’Ladbrokers’ stavilo novac na Lester, a njih 23 je već uzelo novac. 

„Pobjeda Lestera bi bilo najveće iznenađenje u istoriji klađenja. To bi za nas bio finansijski najlošiji rezultat i daleko najveća isplata. Da su Siti, Čelsi ili Junajted osvojili, isplata bi bila nekoliko stotina hiljada“, rekao je Aleks Donohju iz pomenute kladionice. 

Prošlog mjeseca, jedan navijač Lestera je odlučio da naplati svoju opkladu. On je pred početak sezone uplatio 50 funti na kvotu 5.000, a sada se zadovoljio sa 72.000 funti.

B92

Portal Analitika