Region

Identifikovan ubica Jelene Marjanović

Policija privodi kraju višenedjeljnu istragu svirepog ubistva pjevačice “Granda” u Borči. Na njenoj trenerci izolovan DNK, koji se razlikuje od svih dosadašnjih uzoraka, pišu "Novosti".
Identifikovan ubica Jelene Marjanović
Portal AnalitikaIzvor

Nepoznati biološki uzorak, uzet sa donje trenerke ubijene pjevačice Jelene Marjanović (33), zasada je ključni dokaz u otkrivanju počinioca ovog misterioznog zločina. Ovaj DNK razlikuje se od svih uzetih i upoređenih i ne pripada nijednom od dosada analiziranih. Policija, prema nezvaničnim saznanjima, navodno zna ko je ubica, ali čeka da se završe još neke analize i prikupe materijalni dokazi, kako bi slučaj bio dovoljno čvrst za sud. 

Dosadašnja rekonstrukcija zločina pokazala je da je pjevačica najvjerovatnije ubijena u kanalu, u kom je voda bila duboka oko metar. Pretpostavlja se da je ona pokušala da bježi, preskačući kanal, ali da ju je ubica sustigao. Udario ju je prvi put jako u glavu, ošamutio je i uhvatio za donji dio trenerke. Tada je povukao nazad u vodu i nastavio da je udara. Njeno unakaženo tijelo pronađeno je sjutradan, 3. aprila.

- Osim DNK njenih najbližih, pronađen je i biološki trag, koji ne pripada nikome od njih - navodi izvor. - Pored toga, postoji i određeni biološki trag na patici, ali on nije od koristi, jer je dosta "zaprljan" i ne može da se izvuče "čist" DNK. (Novosti)

 

Portal Analitika