Fudbal

Superagent uzima i Markusa Rašforda

Fantastični tinejdžer Mančester Junajteda Markus Rašford je ponovo tema dana na Ostrvu, a euforija koja se pojavila oko talentovanog 18-godišnjeg napadača tek će se rasplamsati ukoliko se obistine ekskluzivni navodi Tajmsa da je jedan od najuspješnijih svjetskih menadžera bacio oko na njega.
Superagent uzima i Markusa Rašforda
Portal AnalitikaIzvor

Žorž Mendeš, čovjek koji između ostalih zastupa i Žozea Murinja i Kristijana Ronalda, želi da isto to radi ubuduće i sa Rašfordom. Portugalac, naravno, uvijek vodi računa da mu ekskluzivni klijenti budu najveći fudbalski talenti, a takav je slučaj i sa golgeterom Crvenih đavola koji je od debija za prvi tim 25. februara postigao čak 13 golova.

Poznati dnevnik donosi još nekoliko zanimljivih informacija o Rašfordu, odnosno o odnosima sa agentima, i tvrdi da još nekoliko top imena iz menadžerskog posla pokušava da ga nagovori da im povjeri svoju karijeru. 

Uspon napadača uslovio je da se za njega zainteresuje i Pol Stretford, agent Vejna Runija, ali i Endi Vard koji je prošlog ljeta pomogao Rahimu Sterlingu da napravi transfer od 65.000.000 eura iz Liverpula u Mančester Siti. Takođe, tu je i agencija Stelar, koju vode Džonatan Barneti Dejvid Manset, koji su agenti Gereta Bejla, ali svi oni imaju jedan manji problem, a to je podatak da je Žorž Mendeš trenutno najpoštovaniji od svih na Old Trafordu.

Nije tajna da je superagent jako popularan u Mančesteru svih ovih godina i da ga prvi operativac Ed Vudvord obožava. Valjda zato u saradnji sa njim pokušava da dovede Žozea Murinja na klupu Crvenih đavola od ljeta umjesto Luja van Gala. 

Inače, još uvijek tinejdžera Rašforda trenutno zastupa njegov stariji brat Dvejn Mejnard, kome pomažu Kris i Vejn Velbek, inače rođena braća napadača Arsenala Denija Velbeka. Prema najvama, Markus Rašford bi uskoro trebalo da potpiše novi ugovor vrijedan 19.000 eura neđeljno i to prije završetka tekuće sezone.

mozzartsport

Portal Analitika