Društvo

Stijepović primio Nika Vujičića

Gradonačelnik Podgorice Slavoljub Stijepović, sa saradnicima, danas je razgovarao sa svjetski poznatim motivacionim govornikom Nikom Vujičićem.
Stijepović primio Nika Vujičića
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Gradonačelnik je izrazio zahvalnost Vujičiću što je u okviru svoje evropske turneje izabrao da posjeti Podgoricu i da održi predavanje na kojem će svi zanteresovani građani glavnog grada biti u prilici da čuju i prihvate njegove afirmativne ideje i pozitivna iskustva. 

On je tokom razgovora izrazio poštovanje i divljenje za misiju Nika Vujičića i univerzalne vrijednosti koje on promoviše širom svijeta.

Gradonačelnik Stijepović je ocijenio da je njegova posjeta veoma bitna za Podgoricu jer predstavlja promovisanje glavnog grada na novi i drugačiji način, izražavajući uvjerenje da će poruke i savjeti Vujičića osnažiti i mnoge građane Podgorice da pođu putevima progresa i prosperiteta.

Nik Vujičić se zahvalio gradonačelniku na prijemu i izrazio zadovoljstvo što je u prilici da boravi u Podgorci i Crnoj Gori, posebno naglašavajući činjenicu da i on potiče sa naših prostora.

On je tokom razgovora sa rukovodstvom gradske uprave prenio njegovu viziju života kroz poruke tolerancije, jednakosti, razumijevanja i veće potrebe ljudi da pomažu jedni drugima, što je dio njegove misije koju on sprovodi širom svijeta.

Vujičić je takođe ukazao na potrebu širenja vrijednosti i principa koji su univerzalni u čitavom svijetu, naglašavajući da su oni posebno važni za napredak civilizacije i stvaranja boljeg i humanijeg društva.

Nik Vujičić će večeras u Sportskom centru Morača, održati motivacioni govor na temu „Ne očajavaj, nego ojačaj, gdje će sa crnogorskom publikom podijeliti svoje životno iskustvo.

Portal Analitika