Crna hronika

Drama u Pljevljima: SAJ opkolio Dragićevića, čuli se pucnji

Pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice(SAJ) u Pljevljima su opkolili Gorana Dragićevića, osumnjičenog da je prije dvije noći ubio bivšu suprugu Slobodanku Rakočević i njenog nevjenčanog muža Radoša Terzića i pregovaraju s njim kako bi ga ubijedili da se preda. Kako javlja TVCG, akcija je počela nakon ponoći, kada je Dragićević otvorio na vatru na policajce iz jedne stare kuće u prigradskom naselju Guke. Kuća je trenutno pod opsadom, a tokom dana policija je više puta osumnjičenog pozivala da se preda, što je on odbio. Kako tvrde mještani, čuli su se i pucnji iz opkoljenog područja oko 13 sati.
Drama u Pljevljima: SAJ opkolio Dragićevića, čuli se pucnji
Portal AnalitikaIzvor

Kako javlja dopisnik Radija Crne Gore, policijska akcija se odigrava u prigradskom naselju Guke, koje je blokirano. Mještani su našem Portalu kazali da su se iz te oblasti čuli pucnji.

Podsjetimo, prije dva dana je, kako se sumnja, Pljevljak Goran Dragićević ispalio smrtonosne hice u bivšu suprugu Slobodanku Rakočević, a onda i na njenog nevjenčanog muža Radoša Terzića, direktora Centra za sport i rekreaciju.

Terzić je bio direktor Centra za sport i rekreaciju, a njegova supruga je radila u poslovnici T-com u Pljevljima. Slobodanka se prije više od deset godina razvela od Dragićevića.

Kako prenose mediji pokojni Radoš Terzić izlazio je sa stadiona oko 21 sat. Kada je pokušao da uđe u svoj automobil koji je bio parkiran na samom ulazu u službene prostorije stadiona uslijedio je verbalni napad ubice, koji se desio pred nekoliko svjedoka. Pokojni Terzić uspio je da pozove policiju i prijavi napad, ali odmah nakon toga ubica je zapucao.

Odmah nakon ubistva Radoša ubica se, sumnja se, zaputio ka naselju Varoš gdje je u stanu u kome su živjeli pokojni Radoš i Slobodanka pred djecom sasuo rafal u Slobodanku koja je na mjestu ostala mrtva.

Džip pronađen na granici sa Srbijom

U mjestu Crni vrh, u blizini granice sa Srbijom, juče je pronađen Dragićevićev džip "Krajsler", cetinjskih registarskih oznaka, zbog čega se sumnjalo da je pokušao da pobjegne iz zemlje.

Tekst i foto: rtcg.me

Portal Analitika