Crna hronika

Ubistvo u Pljevljima: Osumnjičeni Dragićević bivši pripadnik Arkanovih “Tigrova”

Policija intenzivno traga za Pljevljakom Goranom Dragićevićem (47) za kojeg se sumnja da je u utorak veče ubio bivšu suprugu Slobodanku Terzić i njenog muža Radoša Terzića. Pobjedin sagovornik nezvanično je kazao da ne isključuju mogućnost da je Dragićević napustio zemlju, pa je crnogorska policija o njegovom zločinu telefonom obavijestila kolege iz regiona, jer se čeka raspisivanje međunarodne potjernice.
Ubistvo u Pljevljima: Osumnjičeni Dragićević bivši pripadnik Arkanovih “Tigrova”
Portal AnalitikaIzvor

Tragovi na koje su istražitelji naišli ukazuju da se Dragićević odvezao do blizine granice sa Srbijom, a da li je uspio da izađe iz zemlje, za sada nije poznato. Policija intenzivno traga za Pljevljakom Goranom Dragićevićem zbog dvostrukog ubistva „Džip“ osumnjičenog pronađen blizu granice

- Na Crnom vrhu iznad Rudnice juče popodne pronađen je džip „krajsler“ cetinjskih registarskih oznaka koji je koristio osumnjičeni - saopštio je Pobjedi izvor blizak istrazi. Evidencija Dragićević nije poznat policiji od ranije - nema ga u policijskim evidencijama, ali mještani tvrde da je često znao da se zaputi u naselje gdje je živjela bivša supruga i da je pravio probleme. Osumnjičeni je, kako nezvanično saznajemo, nekoliko sati prije zločina stigao u Crnu Goru. Tragom činjenica koje prate ovaj zločin, istražitelji sumnjaju da je isplanirao ubistvo. Kao vatreni navijač Crvene zvezde bio je u Beogradu na utakmici, a u utorak popodne se vratio u Pljevlja i ušao je u zemlju preko prelaza Ranče.

Prema informacijama beogradskih “Novosti”, Dragićević je bio bivši pripadnik zloglasne paravojne formacije “Tigrovi” Željka Ražnatovića Arkana.

Portal Analitika