Abiznis

Sjutra o mjerama za unaprijeđenje konkurentnosti

Prezentacija pod nazivom Podsticajne mjere za unaprijeđenje konkurentnosti privrede u Crnoj Gori biće održana sjutra u Podgorici.
Sjutra o mjerama za unaprijeđenje konkurentnosti
Portal AnalitikaIzvor

Iz Ministarstva ekonomije saopšteno je da će uvodna izlaganja na prezentaciji imati ministri ekonomije i poljoprivrde i ruralnog razvoja, Vladimir Kavarić i Petar Ivanović, predsjednik Odbora direktora Investiciono razvojnog fonda (IRF), Zoran Vukčević i vršilac dužnosti sekretara Sekretarijata za razvojne projekte, Biserka Dragićević.

“Prezentacija ima za cilj da se investitori koji realizuju ili namjeravaju da realizuju investicije u oblastima proizvodnje ili usluga upoznaju sa podsticajnim mjerama za unaprijeđenje konkurentnosti privrede, programima podrške razvoju biznisa i mjerama podrške razvoju poljoprivrede“, navodi se u saopštenju.

Na prezentaciji će, kako se dodaje, biti riječi i o programima kreditne podrške u oblastima proizvodnje, drvoprerade i poljoprivrede, kao i podsticajnim mjerama koje je Vlada predvidjela Uredbom o podsticanju direktnih investicija.

Portal Analitika