Društvo

EPCG: I sjutra višesatna isključenja struje

Djelovi više crnogorskih gradova biće danas nekoliko sati bez struje, zbog ugradnje brojila i radova na mreži, saopšteno je iz Elektroprivrede Crne Gore.
EPCG: I sjutra višesatna isključenja struje
Portal AnalitikaIzvor

Objekti u kojima se vrši ugradnja, biće bez struje od osam do 18 sati.

U Podgorici će, zbog ugradnje brojila, bez struje biti ulice Spasa Nikolića, Petra Prlje, Stara Varoš, Ljubović, S. Lubarde i Kralja Nikole, kao i Mojanovići.

U Budvi će nova brojila dobiti potrošači sa područja Njegoševe, Starog grada, Topliškog puta, Cara Dušana, Iva Mikovića i Braće Bocanića.

U Ulcinju će nova brojila dobiti Velika plaža, Kodre, Nova Mahala, Totoši, Đure Đakonović, Bratstva i jedinstva i Bijela Gora.

U Kotoru će nova brojila dobiti biti ugrađivana u naseljima Radanovići i Škaljari.

U Podgorici će, zbog radova na mreži, od devet do 18 sati, bez struje ostati ulica Aerodromska i dio Lamela.

Od devet do 15 sati bez struje će biti nova zgradu na mjestu nekadašnje Mljekare, dio Belvederske ulice i Osnovna škola “Sutjeska”.

U istom terminu struje neće imati Kosovska ulica, dio Igmanske, dio Vardarske i dio ulice Španskih boraca.

U Danilovgradu će, od devet do deset sati, bez struje ostati Most Radovića, Kiro Radović, Prentina Glavica, Podglavice, Šišković, Stanjevića Rupa, Lije, Burum, Fabrika stanova, Ciglana, Kuline, Srednja Glavica, Pištet kao i Krečana i Šišković.

U Ulcinju će, od devet do 12 sati, bez struje biti kompletno područje Gornjeg i Donjeg Štoja, Reč i Ada Bojana, a od devet do 14 sati i dio ulice Đura Đakonovića.

U Baru će, od devet do 14 sati, bez struje ostati dio naselja Čeluga i Polje, a od osam do 11 sati dio naselja Veliki pijesak Obala.

UBudvi će, od devet do 13 sati, bez struje biti dio naselja Velji vinogradi, dok će na području Tivta, od devet do 11 sati, bez struje ostati Industrijska zona Račica, Obala Đuraševića, Kaluđerovina, Milo Oko i Krašići.

U Beranama će, od devet i 30 do 15 sati, bez struje ostati selo Jelovica, a od devet i 30 do 15 i 30 struju neće imati naselje Beranselo.

U Nikšiću će, od deset do 14 sati, bez struje biti potrošači sa područja Ozrinića i Brsna, kao i Trudbenik i Boksiti.

U Pljevljima će, od devet do 15 sati, bez struje ostati potrošači na području Adrovića, Crnog Vrha, Ograđenice, Zorlovića i Krejinog Vrela.

U istom terminu, na području Šavnika, bez struje će biti selo Mljetičak.

U slučaju lošeg vremena radovi će biti odgođeni.

(Mina)

Portal Analitika