Crna hronika

Pljevaljska policija u potrazi za dvostrukim ubicom

Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Pljevlja preduzimaju aktivnosti na pronalasku G.D. (47) iz Pljevalja, zbog sumnje da je sinoć u Pljevljima, na štetu supružnika S.R. i R.T, počinio krivično djelo teško ubistvo, saopšteno je Portalu Analitika iz MUP-a.
Pljevaljska policija u potrazi za dvostrukim ubicom
Portal AnalitikaIzvor

Sumnja se da je G.D. počinio teško ubistvo na način što je sinoć, 19. aprila 2016. godine, oko 21,15 časova, lišio života S.R. i R.T. upotrebom vatrenog oružja – automatske puške.

Uviđajem na licu mjesta rukovodio je nadležni državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju. Izuzeti tragovi su upućeni Forenzičkom centru radi vještačenja.

Policijski službenici su sinoć, nedugo nakon prijave događaja, raspolagali podacima o identitetu G.D. kao lica za koje su postojale indicije da je počinilo ovo teško krivično djelo. Nadležni tužilac je danas, na osnovu do sada prikupljenih činjenica, kvalifikovao krivično djelo i izjasnio se da se G.D. sumnjiči za izvršenje ovog krivičnog djela.

Službenici CB Pljevlja su takođe danas pronašli i izuzeli određene predmete koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem ovog krivičnog djela.

Za osumnjičenim G.D. je raspisana potraga i za njim policijski službenici intenzivno tragaju.

Portal Analitika