Abiznis

IRF sa Prijestonicom Cetinje: Seminar za visokoškolce

Investiciono-razvojni fond će u organizaciji sa Prijestonicom Cetinje održati seminar edukativnog karaktera za visokoškolce “Možeš i ti”, u četvrtak, 21.04.2016. godine u svečanoj sali Prijestonice Cetinje, sa početkom u 14 h. Prisutnim visokoškolcima obratiće se predsjednik Odbora direktora IRF-a, dr Zoran Vukčević i gradonačelnik Prijestonice, Aleksandar Bogdanović.
IRF sa Prijestonicom Cetinje: Seminar za visokoškolce
Portal AnalitikaIzvor

IRF je objavljivanjem Programa finansijske podrške za 2016. godinu, otvorio novu beskamatnu kreditnu liniju usmjerenu ka nezaposlenim licima, visokoškolcima tj. budućim privrednicima i poljoprivrednim proizvođačima, odnosno svim onim zainteresovanim da pokrenu i razviju sopstveni biznis.

Veliko interesovanje visokoškolaca za finansijsku podršku, po ovom programu kreditiranja, je dodatno podstaklo IRF da na teritoriji Crne Gore organizuje edukativne seminare za ovu ciljnu grupu pod sloganom “Možeš i ti” i na taj način ih dodatno informiše o proceduri osnivanja preduzeća, načinu apliciranja za kreditna sredstva kod IRF-a, prijedlozima održivih biznis ideja na osnovu primjera i iskustava uzornih i uspješnih crnogorskih privrednika i o najčešćim greškama pri osnivanju start-up kompanija i time ih ohrabri u otpočinjanju sopstvenog biznisa.

Portal Analitika