Vaterpolo

Vjekoslav Pasković potpisao za „Wind Sport“

Marketinška agencija „Wind Sport“, koja posluje u okviru grupe „Wind Comunication“ nedavno je u Beogradu potpisala ugovor sa našim vaterpolo reprezentativcem Vjekoslavom Paskovićem, saznaje Portal Analitika.
Vjekoslav Pasković potpisao za „Wind Sport“
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Pred put u Rio, ali i ubuduće, ova poslovna kuća će se baviti medijskom prezentacijom proslavljenog vaterpoliste, a samim tim i njegovog nacionalnog tima, kroz kampanje, PR i angažovanje strateških sponzora.

Klijenti ove kuće dobiće priliku da upravo Vjekoslav Pasković postane zaštitno lice njihovog brenda, kao uzoran sportista koji predstavlja pravilan i zdrav stil života.

Jedinstvenim i inovativnim pristupom „Wind Sport“ razvija oblast sportskog marketinga i PR-a, kao agencija specijalizovana za strateško planiranje, offline i online komunikaciju, brending i dizajn. Mnoge velike i uspješne kompanije i pojedinci već su dio njihovog tima.

Vaterpolo reprezentativac Vjeko Pasković prvi je sportista iz Crne Gore koji je potpisao ugovor sa ovom kućom, a u narednom periodu iz pomenute kompanije očekuju da ova saradnja otvori vrata mnogim uspješnim crnogorskim sportistima, te da i oni dobiju ovako veliku priliku za promociju sporta, svoje zemlje i pravih vrijednosti.

A.P.

Portal Analitika