Društvo

Potpisan ugovor za izgradnju Doma za stara lica u Pljevljima

Ministarka rada i socijalnog staranja Zorica Kovačević, direktor Direkcije javnih radova Milan Martinović, izvršni direktor „LD Gradnje“ Desimir Radulović i izvršni direktor „RZUP“-a (Republički zavod za urbanizam i projektovanje Podgorica) Petar Korać potpisali su danas ugovor o izgradnji i vršenju usluga nadzora nad izvođenjem radova za potrebe Doma za stara lica u Pljevljima.
Potpisan ugovor za izgradnju Doma za stara lica u Pljevljima
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Ukupna vrijednost projekta je 2.697.469 eura a sredstva su obezbijeđena od strane Skupštine donatora Regionalnog stambenog projekta za potrebe zbrinjavanja najugroženijih raseljenih i interno raseljenih lica.

Ministarstvo rada i socijanog staranja u saradnji sa predstavnicima Regionalnog stambenog projekta nastavlja dobru praksu realizacije projekata koji će doprinijeti rješavanje egzistencijalnih, socijalnih, društvenih, zdravstvenih i drugih potreba starih i ugroženih lica.

Potpisivanju projekta prisustvovali su  predsjednik opštine Pljevlja Mirko Đačić i članovi Koordinacionog odbora za praćenje implementacije sprovođenja Strategije za trajno rješavanje pitanja raseljenih i interno raseljenih lica.

Portal Analitika