Crna hronika

Pljevljaci još uvijek u šoku, ne mogu da vjeruju šta se desilo

Nezapamćena tragedija koja se desila u Pljevljima drži kompletan grad budnim. Oko 21 sat ubijeni su Radoš Terzić i njegova supruga Slobodanka Rakočević.
Pljevljaci još uvijek u šoku, ne mogu da vjeruju šta se desilo
Portal AnalitikaIzvor

Radoš je ubijen na ulazu u Gradski stadion najvjerovatnije iz automatske puške, a Slobodanka u njihovom stanu u naselju Varoš. Ubica je prema saznanjima policije bivši Slobodankin suprug G.D. (1969), sa kojim se rastala prije više od deset godina, a  koji je do zaključenja ovog teksta još uvijek u bjekstvu.

Kako smo nezvanično saznali pokojni Radoš Terzić izlazio je sa stadiona oko 21 sat. Kada je pokušao da uđe u svoj automobil koji je bio parkiran na samom ulazu u službene prostorije stadiona uslijedio je verbalni napad ubice, koji se desio pred nekoliko svjedoka. Pokojni Terzić uspio je da pozove policiju i prijavi napad, ali odmah nakon toga ubica je zapucao. Terzić je ostao smrtno ranjen, u hodniku između ulaznih i izlaznih vrata, gdje su sinoć bili vidljivi tragovi krvi. Pet metara od ulaznih vrata stadiona policija je pronašla dvije čaure. Sudeći po obliku čaura Terzić je, najvjerovatnije, ubijen iz automatske puške.

Odmah nakon ubistva Radoša, ubica se zaputio ka naselju Varoš gdje je u stanu u kome su živjeli pokojni Radoš i Slobodanka pred djecom sasuo rafal u Slobodanku koja je na mjestu ostala mrtva. Prema našim informacijama djeca su potvrdila policiji da je Slobodanku ubio bivši suprug G.D.

Policija je vrlo brzo blokirala kompletan grad, a tokom noći svi pripadnici CB Pljevlja bili su angažovani na ovom slučaju. Jaka kiša ometala je policajce u potrazi za ubicom.

Pokojni Radoš Terzić iz predhodnog braka ima dvoje dvoje djece, a Slobodnka jedno koje je živjelo sa Radošem i Slobodankom. Pokojni bračni par Terzić-Rakočević imao je jedno zajedničko dijete. Komšije i kolege sa posla bili su šokirani onim što se desilo i imaju samo riječi hvale za Radoša i Slobodanku za koje kažu da su bili brižni i pažljivi roditelji i dobre komšije.

Terzić je bio direktor Centra za sport i rekreaciju, a njegova supruga je radila u poslovnici T-com u Pljevljima.

- Intenzivno radimo na lociranju Dragićevića, koji je jedini osumnjičeni. Obaviješteno je i Više državno tužilaštvo, obezbijeđena oba mjesta napada, a u jutarnjim satima počeće i uviđaj”, kazao je sagovornik Dnevnih novina, koji je dodao da je cjelokupni raspoloživi sastav pljevajske policije traga za osumnjičenim, a u kontroli puteva učestvuju i policijske ekipe iz drugih opština. (Pljevaljski portal)

Portal Analitika