Društvo

Delta: Sajam automobila, motocikala i opreme

Ovogodišnji Sajam automobila, motocikala i opreme “Auto Moto Show Podgorica 2016” biće održan od 20. aprila do 24. aprila u garaznom dijelu Delta city-a. U odnosu na prošlogodišnji, trajaće pet dana, tj. dan duže.
Delta: Sajam automobila, motocikala i opreme
Portal AnalitikaIzvor

Po reakcijama i komentarima posjetilaca prošlogodišnjeg Sajma kao i rezultatima koji su postignuti, organizator je sa zadovoljstvom konstatovao da je prezentovan kvalitetan sadržaj koji je nedostajao  Glavnom gradu i koji ima za cilj pozicioniranje Sajma na mapu istih u ovom dijelu Balkana.

U periodu odrzavanja Sajma, na jednom mjestu bice izlozeni  vodeći brendovi automobilske, moto i nautičke industrije koji su prisutni na tržištu Crne Gore.

Učestvovaće 44 kompanije, od kojih 32 monobrend izlagača: BMW, Toyota, Citroen, Yamaha, Škoda, Sessa, Renault, Nissan, Dacia, Great Wall, Ford, Mazda, Suzuki, Kia, Invictus, KTM, Jeep, Mini, Aprilia, Benelli, FIAT,  Seadoo,  Alfa Romeo, Tomos, Peda, Marco, Mini, Lada, Piagio, Opel, Hyundai i Volvo, i 12 multibrend zastupnika  koji će posjetiocima predstaviti  veliku ponudu guma, motornih ulja, auto kozmetike.

Pored atraktivnosti najnovijih modela iz auto, moto i nautičke industrije, ono što će dodatno privući posjetioce tokom trajanja Sajma su i posebne povoljnosti i popusti prilikom kupovine  kao i akcije osiguravajućih društava i lizing kuća.

Prostor u kojem se održava Sajam površine je 4.500 kvadrata i biće kompletno adaptiran za tu namjenu, od specijalnih podova, montažnih zidova, do profesionalne rasvjete i ozvučenja.

Programski dio za osnovne teme imaće saobraćaj i saobraćajnu kulturu, sa svim propratnim sadržajima.

U toku jednog, od pet  dana trajanja biće organizovan i skup Old timera na parkingu ispred Delte kao i njihov defile kroz Podgoricu. Ovim potezom ce se privući i ljubitelji starijih automobila čiji broj nije zanemarljiv.

Kao dodatni dio animacije posjetilaca, organizovano je i takmičenje u simulatoru vožnje, gdje ce najbolji takođe biti nagrađeni prikladnim poklonom od Lovćen osiguranja. Učesnici će moći da se prijave za ovo zanimljivo takmičenje tokom trajanja Sajma.

Organizovaćemo, sada vec popularno, takmičenje u sporoj vožnji  Slow Grand Prix.  Naime, cilj vozača u ovom nesvakidašnjem takmičenju  je da što sporije pređu zadatu stazu. Za najsporije vozače obezbijeđena je i vrijedna nagrada. Cilj takmičenja je promocija bezbjednosti u saobraćaju i edukacija kroz zabavu.Takođe ce  biti održan i izbor za najljepšu hostesu koji je propratni događaj svakog sajma automobila. Posljednjeg dana Sajma, nakon dodjele nagrada i priznanja  posjetioci i učesnici će moći da sumiraju utiske na Jack Daniels koktel zabavi.

  Partneri  ovogodišnjeg Auto Moto Show-a su  Glavni grad i Ministarstvo saobraćaja i pomorstva koji su prepoznali značaj ovakvog događaja za Podgoricu i Crnu Goru.
 

Delta: Sajam automobila, motocikala i opreme
“Auto Moto Show Podgorica 2016”
Portal Analitika