Zabava

Sin kraljice popa živi kao beskućnik

Roka Ričija (15), kog je američka pop zvijezda Madona dobila u braku sa britanskim rediteljem Gajem Ričijem, paparaci su nedavno fotografisali ispod jednog mosta u centru Londona, dok je u društvu prijatelja ispijao alkoholna pića i konzumirao cigarete.
Sin kraljice popa živi kao beskućnik
Portal AnalitikaIzvor

Fotografije, koje je objavio britanski tabloid "The Sun" nastale su samo dan nakon što je Madona, u čast svog sina organizovala žurku pomirenja u njihovom domu u Londonu. I dok su britanski mediji pisali da su, problematični tinejdžer i pop zvijezda konačno razriješili razmirice, fotografije snimljene ispod mosta pričaju neku drugu priču.

Mladi Roko fotografisan je u društvu dvojice prijatelja, a na fotografijama se vidi kako maloljetni sin slavnog para konzumirao alkohol i cigarete. I dok su mnogi zabrinuti za budućnost Madoninog sina, jedno je sigurno: tinejdžerima nikada nije bilo svojstveno promišljeno ponašanje. Sa druge strane, društveno neprihvatljivo ponašanje i potreba da se javnost šokira i protrese Roko je sigurno naslijedio od mame Madone. (Blic)

 
Portal Analitika