Politika

NENEZIĆ: Tivat primjer zrelosti crnogorskog društva

Tivat je pokazao izuzetan demokratski kapacitet i predstavlja relevantan primjer zrelosti crnogorskog društva, ocijenio je član Predsjedništva Demokratske partije socijalista i koordinator za Tivat, Predrag Nenezić.
NENEZIĆ: Tivat primjer zrelosti crnogorskog društva
Portal AnalitikaIzvor

- DPS zahvaljuje svim građanima koji su podržali pravi put Tivta. Rezultati izbora nas obavezuju da još posvećenije radimo za budućnost jedne od najperspektivnijih opština, ali i uvjeravaju da Tivćani dijele naše ciljeve i prepoznaju riješenost da na njima istrajemo. Zadovoljstvo nam je da je naše zalaganje za evropske vrijednosti i evroatlantske integracije naišlo na gotovo apsolutan sluh u Tivtu, gradu koji je oličenje crnogorske multikulturalnosti i multietničnosti. Tivat je pokazao izuzetan demokratski kapacitet i sigurni smo da predstavlja relevantan primjer zrelosti crnogorskog društva, u čijoj budućnosti više neće biti mjesta za pozive na bojkot i retrogradne političke koncepte, koji bi odlučivali o životima građana umjesto njih samih - ocijenio je Nenezić.

Iz DPS-a takođe obećavaju da će i ovoga puta napraviti tim, koji će u saradnji sa Vladom Crne Gore, nastaviti razvojne projekte u Tivtu, unaprijediti ambijent za nove investicije, ali prije svega biti posvećen dostizanju evropskog kvaliteta svih građana i otvaranju novih perspektiva za mlade generacije.

- Pozivamo sve političke subjekte, koji dijele naše programske ciljeve i strateška opredjeljenja, da zajedno sa nama grade tivatsku evropsku budućnost - zaključuje Nenezić u svom obraćanju.

Portal Analitika