Politika

ZOGOVIĆ: Izbori potvrdili opravdanost bojkota

Izbori u Tivtu, orgnizovani u ambijentu neregularnosti, nedvosmisleno su potvrdili opravdanost odluke Demokratske narodne partije (DNP) da ih bojkotuje, saopštio je portparol DNP-a, Milutin Zogović.
ZOGOVIĆ: Izbori potvrdili opravdanost bojkota
Portal AnalitikaIzvor

On je podsjetio kako je Demokratski front (DF) na vrijeme upozorio javnost i građane Tivta na krajnje domete ovako osmišljene i tehnički projektovane identifikacije birača.

"Jasno i praktično smo dokazali da pomenuta tehnička pomagala, kao najveći domet dugotrajnih fingiranih pregovora, zapravo predstavljaju najveću prevaru, jer takozvani identifikatori nemaju tehničku mogućnost da razlikuju ispravu o dokazu identiteta izdatu od nadležnog državnog organa, od najobičnijeg falsifikata, lažnih znakova i poništenih taksenih marki", navodi Zogović.

On je rekao i da su tivatski zbori "jasno pokazali i krajnje domete političkih pregovora između vlasti i neovlaštene opozicije".

"Do tančina obesmišljavajući i potirući sve ono što je građanima srvirano kao najveći demokratski iskorak potpuno razotkrivajući samu suštinu političke prevare koja stoji iza ulaska pregovarača u Vladu Mila Đukanovića", rekao je Zogović.

On je pozvao kolege iz  opozicije  da odustanu od ulaska u Vladu Mila Đukanovića, kako bi sačuvali svoj  opozicioni  karakter.

Portal Analitika