Fudbal

Toti i Spaleti se potukli u Bergamu?

Legendarni fudbaler Rome Frančesko Toti i trener ‘Vučice’ Lučano Spaleti navodno su se potukli poslije utakmice sa Atalantom u Bergamu.
Toti i Spaleti se potukli u Bergamu?
Portal AnalitikaIzvor

Atalanta i Roma su igrale 3:3, a bod rimskom klubu donio je upravo Toti golom poslije akcije tokom koje je viđen niz promašaja njegovih saigrača. Spaleti je poslije utakmice bio ljut zbog dva prokockana boda, a italijanski mediji da je tada došlo i do tuče.

“Deset godina niste ništa osvojili, poput budala ste”, vikao je Spaleti u svlačionici, prenose italijanski mediji. 

Većina fudbalera Rome je mirno slušala Spaletijevu viku, da bi mu Toti odgovorio, što je italijanskog stručnjaka razljutilo. 

“Ti ućuti. Ti nijesi taj koji može da priča. Ne daješ primjer saigrača tako što igraš karte po sobama do dva ujutro”, odgovorio je Spaleti Totiju. 

Italijanski mediji tvrde da je tada došlo do tuče, što Spaleti negira. Trener Rome je poslije utakmice takođe istakao da Toti nije donio bod, već da su mu saigrači servirali šansu. 

Sezona koja je u toku mogla bi da bude posljednja Totijeva u Romi, a možda i njegovoj karijeri. U neđelju mu nije prvi sukob sa Spaletijem, koji ga je izbacio iz tima za jednu utakmicu. Navijači su stali na njegovu stranu, a izvjesno je da će takav slučaj biti i sada, samo je pitanje šta će reći čelnici kluba koji u poneđeljak zbog incidenta koji se desio u neđelju imaju sastanak sa Spaletijem.

B92

Portal Analitika