Abiznis

Od juna hotel “Palmon Bay” otvara novo kupalište i 40 “de lux”soba

Tivatska kompanija Primorje hotels & restaurants, u čijem sastavu posluje hotel Palmon bay, uspješno privodi kraju drugi dio rekonstrukcije B bloka hotela, kao i kupališta ispod hotelskog zdanja.
Od juna hotel “Palmon Bay” otvara novo kupalište i 40 “de lux”soba
Portal AnalitikaIzvor

U menadžmentu sa zadovoljstvom ističu da će svi radovi biti okončani do 1. juna, kao i da su kapacitete već bukirali.

Tako će, nakon više od 30 godina, stara plaža RVI-ja, od juna, imati potpuno novi, moderan izgled. Moći će da je koristi oko 400 kupača. Kupalište je imperativ svakog hotelskog kompleksa na moru sa 4 zvjezdice. Centralnim dijelom kupališta dominira bazen, dug 25 m, a širok 12m. Kako je ranije najavljeno biće ispunjen slanom vodom, a imaće i mogućnost grijanja.

Uz to, stari restoranski objekat je porušen, a na njegovom mjestu biće u funkciji nova konoba mediteranskog tipa, kao i plažni bar.

-Svi glavni građevinski radovi su okončani, a najviše vremena oduzela nam je ugradnja bazenske tehnike i pumpi. Do 1. juna predstoje tzv. fini radovi, kao što je ugradnja keramike. Takođe, iz Italije smo poručili kvalitetne nove ležaljke i suncobrane, tako da vjerujemo da će svi posjetioci našeg kupališta biti izuzetno zadovoljni onim što ćemo ponuditi, kazao je za Radio Jadran predsjednik Odbora direktora HTP Primorja, Božidar Draganić.

Novo kupalište i inoviranje 40 smještajnih jedinica nastavak su rekonstrukcije hotela, u koju je uloženo oko 1,5 miliona eura. Tih 40 soba sada zavrijeđuju “de lux” kategoriju. Prema Draganićevim riječima, od sljedeće nedjelje planirano je postavljanje podova i unošenje namještaja, što bi trebalo da potraje do 20. maja.

Hotel Palmon bay je krajem decembra prošle godine ovjenčan državnom nagradom “Wild beauty award 2015” u kategoriji hotela. Ovdje su zadovoljni i trenuntom iskorišćenošću kreveta  od 40%, budući da je ovo prva godina u kojoj hotel radi u predsezoni. Optimistične su i najave za maj, kada će hotel biti popunjen sa 50%.

Kompanija HTP Primorje hotels& restaurants krenula je sa rekonstrukcijom starog RVI-ja 2013. a dosadašnja ulaganja u hotelsku infrastrukturu dostigla su skoro 9 miliona eura. (Radio Jadran)

Portal Analitika