Društvo

Karte za Tursku upola jeftinije za pacijente koji se liječe o svome trošku

Ministarstvo ekonomije Turske sklopilo je ugovore sa određenim bolnicama u Turskoj i u dogovoru sa "Turkiš erlajnzom" donijeta je odluka da se pacijentima koji u te bolnice dolaze na liječenje o svom trošku refundira 50 odsto iznosa karte, ukoliko dostave neophodna dokumenta. Odluka važi do kraja godine.
Karte za Tursku upola jeftinije za pacijente koji se liječe o svome trošku
Portal AnalitikaIzvor

Kako su Pobjedi naglasili iz ove kompanije, pacijenti koje na liječenje u Tursku upućuje Fond zdravstva, nemaju pravo na ostvarivanje ovog popusta. Umanjenje cijene karte odnosi se samo za ekonomsku klasu.

- Putnik, odnosno pacijent mora biti član M&S programa, a karte moraju biti izdate ili preko

predstavništva "Turkiš erlajnza" ili preko neke od agencija određene od istog predstavništva - poručili su iz kompanije.

Da bi se mogle izdati karte u okviru programa zdravstvenog turizma, pacijent mora priložiti pasoš i dokument da će biti liječen u nekoj od bolnica sa kojom je potpisan ugovor.

Podrška važi za pacijente koji koriste usluge bolnica: Acibadem, American Hospital, Anadolu Hastanesi, Ankara Guven Hastanesi, Bayindir Hastanesi, Emsey Hospital, Florence Nightingale, Hisar Hospital, Istanbul Cerrahi, Kadikoy Sifa, Kent Hospital, LIV Hospital, Medical Park, Medicana Hospital, Memorial, Neo Life i Pendik Bolge Hastanesi.

Više pročitajte u današnjem broju Pobjede

 

Portal Analitika