Politika

SDP: Oslobađanje Javnog servisa

SDP pozdravlja početak oslobađanja Javnog servisa od stega partijske kontrole i interesnih krugova koji su zarobili ovu važnu instituciju za demokratske procese u Crnoj Gori.
SDP: Oslobađanje Javnog servisa
Portal AnalitikaIzvor

Oslobađanje Javnog servisa će sasvim sigurno otvoriti prostor za ogromnu većinu časnih profesionalaca koji rade u RTCG da svoja znanja upotrijebe za opšti interes, a ne interes jedne političke partije koja je umislila da je važnija od države.

Neprimjereno saopštenje DPS-a potpisano od strane bivše direktorke je manje važno, jer je sasvim sigurno posljednje koje se daje u ime Javnog servisa. S druge strane ovo ostrašćeno saopštenje je samo kontinuitet višegodišnje kampanje koja se protiv SDP vodi u Informativnom programu RTCG-a i ono najbolje oslikava profesionalne gabarite dosadašnje uređivacke koncepcije ove medijske kuce.

Na kraju, SDP iskazuje zahvalnost DPS sto je jednom od svojih vojnika dao komandu koja je, kao i uvijek do sada, do kraja ispoštovana. Na sreću ovoga puta je i komanda i ispunjavanje naloga u najboljem interesu Crne Gore i njene demokratije.

 

Portal Analitika