Društvo

Na Cetinju dječiji maskenbal 23. aprila

Kroz zajedničku saradnju između Prijestonice Cetinje, Turističke organizacije Prijestonice Cetinje, Glavnog grada Podgorice, TO Budva, TO Tivat i TO Herceg Novi, 23. aprila u hotelu Grand održaće se dječiji maskenbal na Cetinju. Maskenbal počinje u 10 časova.
Na Cetinju dječiji maskenbal 23. aprila
Portal AnalitikaIzvor

Makenbalom će prethoditi defile dječijih maski njegoševom ulicom praćen gradskom muzikom iz Budve. Programom je predviđeno da djeca iz različitih gradova provedu dan u Prijestonici kroz druženje i zabavu.

Za zabavni dio programa pobrinuće se Dječiji hor „Zvjezdice“ iz Podgorice i DJ Zlatko, a za sve učesnike planirana su brojna iznenadjenja i nagrade. Brojna djeca iz primorskih gradova su najavila svoj dolazak.

Po prvi put se realizuje jedan ovakav projekat na nivou saradnje lokalnih turističkih organizacija, a sam projekat je jedna u nizu od mnogobrojnih aktivnosti koje Turistička organizacija Prijestonice Cetinje realizuje u saradnji sa lokalnim turističkim organizacijama.

Za maskenbal, djeca uzrasta od 7-14 godina mogu prijaviti svoje učešće najkasnije do petka 22.04. do 19h. Participacija za učešće iznosi dva eura po učesniku.

Za detaljnije informacije kao i prijavu učešća zadužen je Koordinator projekta  „Cetinjski školski maskenbal“ , Zlatko Latković kojeg možete kontaktirati putem mail adrese herz@t-com.me

Portal Analitika