Abiznis

Societe Generale banka: Stambeni kredit po najpovoljnijim uslovima do sada

Societe Generale banka Montenegro je ponovo unaprijedila stambeni kredit Ključ i omogućila svojim klijentima da podignu ovaj kredit po najpovoljnijim uslovima do sada: još nižom kamatnom stopom, dužim rokom otplate i najpovoljnijim obračunskim metodom. Kredit Ključ je ponuđeno rješenje za mlade ljude i porodice koje umjesto plaćanja mjesečne stanarine mogu, po povoljnim uslovima, otplaćivati svoj stan. Sa ovim kreditom, mogu se refinansirati i stambeni krediti kod drugih banaka, saopšteno je Portalu Analitika iz te banke.
Societe Generale banka: Stambeni kredit po najpovoljnijim uslovima do sada
Portal AnalitikaIzvor

Namijenjen je klijentima koji ostvaruju redovne mjesečne prihode iz stalnog radnog odnosa. Maksimalno mogući iznos je određen klijentovim mjesečnim prihodima, a rok otplate od 25 godina, u novoj ponudi Banke, moguć je pored odobrenih kredita po varijabilnoj i za odobrenja po fiksnoj kamatnoj stopi.

Za kredit po varijabilnoj kamatnoj stopi,  od 40.000€, sa rokom otplate od 25 godina, mjesečni anuitet je 220,07€. Nominalna godišnja kamatna stopa je 4,49% uz šestomjesečni EURIBOR na dan 11.04.2015, dok je efektivna kamatna stopa (EKS) 4.59%. Administrativna naknada za ovaj kredit je 1%, a ukupna kamata 26.021€. Ukupni trošak od 26.431€  predstavlja zbir kamata za cijeli period, administrativne naknade, naknade za mjenicu (2€), upita u Kreditni biro CBCG (3€) i naknade za izdavanje lista nepokretnosti (5€). Ukupan iznos koji klijent treba da vrati je 66.431€.

Za kredit po fiksnoj kamatnoj stopi,  od 40.000€, sa rokom otplate od 25 godina, mjesečni anuitet je 242,21€. Nominalna godišnja kamatna stopa je 5,49%, dok je efektivna kamatna stopa (EKS) 5.60%. Administrativna naknada za ovaj kredit je 1%, a ukupna kamata 32.663€. Ukupni trošak od 33.073€ predstavlja zbir kamata za cijeli period, administrativne naknade, naknade za mjenicu (2€), upita u Kreditni biro CBCG (3€) i naknade za izdavanje lista nepokretnosti (5€). Ukupan iznos koji klijent treba da vrati je 73.073€. U obračun EKS, u oba slučaja, obračun ukupnih  troškova i ukupnog duga nisu uključeni troškovi procjene nekretnine, premije osiguranja, a koji će biti uključeni u konačan obračun, ukoliko su predviđeni uslovima odobrenja.

Više informacija o ovom proizvodu građani mogu saznati, od ličnih bankara, u nekoj od naših eskpozitura, sa kojima mogu zakazati sastanak pozivom na broj Call centra 19 900, radnim danima od 8 do 16 sati.

Societe Generale banka Montenegro teži konstantnom poboljšanju kvaliteta usluga, pa i ovom izmjenom proizvoda, sa nižim kamatnim stopama, nastoji da izađe u susret potrebama građana. 

 

 

Portal Analitika