Politika

LOMPAR: “Odličan rezultat SD-a u Tivtu dobra uvertira za izbore u Kotoru’’

Predsjednik Socijaldemokrata Kotora Andrija Lompar apelovao je na sve političke činioce u Kotoru da sačuvaju ozbiljnost i odgovornost prema sugrađanima, i da bez obzira na podignute političke tenzije zbog približavanja lokalnih izbora, održe zavidan nivo političke kulture po kojem je Kotor prepoznat.
 LOMPAR: “Odličan rezultat SD-a u Tivtu dobra uvertira za izbore u Kotoru’’
Portal AnalitikaIzvor

“Socijaldemokrate Kotora iskazuju nezadovoljstvo odnosom političkih subjekata prema Kotoru, koji umjesto da se bave adekvatnom pripremom za turističku sezonu i promovisanjem svih vrijednosti Kotora, dragocjeno vrijeme i strpljenje građana troše na jalova politička prepucavanja, od kojih Kotorani nemaju nikakve koristi.”, saopštio je Lompar.

Iz ovog lokalnog odbora Socijaldemokrata apeluju na razum svih političkih subjekata koji participiraju u lokalnom parlamentu.

“Još jednom se pokazuje očiglednim da je za stabilnost i progres u razvoju svih lokalnih samouprava u Crnoj Gori, neophodna participacija u lokalnoj vlasti Socijaldemokrata Crne Gore, što će se i u Kotoru desiti nakon predstojećih lokalnih izbora. Stoga će odličan izborni rezultat koji će Socijaldemokrate izvjesno ostvariti u Tivtu, predstavljati dobar uvod u takođe odličan rezultat koji nas očekuje u Kotoru.”, zaključio je Lompar.

 

Portal Analitika