Region

Kako su Rusi zahvalili Šešelju na njegovoj "politici zalaganja"

Administratori stranice Ruske Federacije na Fejsbuku zahvalili su danas lideru radikala Vojislavu Šešelju na njegovoj "politici zalaganja za saradnju Srbije i Rusije" tako što su šerovali njegovu stranicu i pozvali svoje "pratioce" da ga podrže u virtuelnom svijetu.
Kako su Rusi zahvalili Šešelju na njegovoj "politici zalaganja"
Portal AnalitikaIzvor

Na pomenutoj stranici "Rusija - Ruska federacija", koja ima više od 1,8 miliona lajkova, navedeno je da je Šešelj "ruski saveznik na Balkanu" i da mu je "potrebna podrška".

- U ime građana Ruske Federacije, željeli bismo da se zahvalimo Vojislavu Šešelju na zalaganju za integraciju Srbije sa Ruskom Federacijom. Željeli bismo da pozovemo sve one koji nijesu članovi njegove stranice na Fejsbuku, da to učine odmah i da pozovu prijatelje da se priključe. Mi, Rusi, ćemo uvijek biti sa onima koji su uz nas! Slava Rusiji, slava Srbiji - stoji u postu uz objavu Šešeljeve stranice.

Inače, prije nekoliko dana Srpska radikalna stranka saopštila je da Šešeljeva Fejsbuk stranica ima više od 123.000 lajkova, čime je prestigao aktuelnog premijera Aleksandra Vučića, koga je na toj društvenoj mreži lajkovalo nešto više od 122.600 građana Srbije.

Izvor i foto: Blic.rs/O.Toškić,Tanjug

1204rusija
Portal Analitika