Crna hronika

Pijan šenlučio ispod Krivog mosta

Interventna grupa podgoričkog CB-a uhapsila je u subotu veče pripitog sugrađanina Vladimira Ulamu (23) zbog sumnje da je šenlučio na livadi u neposrednoj blizini Krivog mosta, objavile su Dnevne novine.
Pijan šenlučio ispod Krivog mosta
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Tokom redovnog subotnjeg patroliranja intervenog voda, policajci su "motorolom” primili prijavu da je u naselju iza tržnog centra Delta siti došlo do narušavanja javnog reda i mira te da je na tom mjestu odjeknulo nekoliko pucnjeva.

Policijsku ekipu je dočekao Ulama, vidno alkoholisan, a pored njega bio je parkiran automobil kojim se dovezao do pomenutog mjesta. Jedan prozor na automobilu bio je sasvim smrskan, što je potvrdilo policijske sumnje da je na ovoj lokaciji došlo do upotrebe vatrenog oružja.

Daljom pretregom lokaliteta nađene su i tri čaure iz pištolja "Broving” 9 mm. Nakon izvršenog detaljanog pregleda obližnjih lokacija utvrđeno je da nema tragova pucanja ka obližnjem parkingu ili stambenoj zgradi. Navedene okolnosti navele su policijske službenike na sumnju da je Ulama, usljed alkoholisanosti, šenlučio i srećom time nije uzrokovao teže posljedice.

Izvor: Dnevne novine 

Portal Analitika