Crna hronika

Uhapšen Velimir Vuksanović

Baranin Velimir Vuksanović, uhapšen je danas u Baru, javlja portal Jedro. Shodno naredbi Osnovnog suda u Baru je izvršen pretres PMV „Lancia“ (blindirano vozilo) koju koristi Bil Edmond Mustafa.
Uhapšen Velimir Vuksanović
Portal AnalitikaIzvor

Pretres je izvršen uz učešće mehaničara iz Autocentra MUP-a. U oboje zadnjih vrata pronađene su šupljine, namjesnki napravljene, u koje može da se stavi oružje. U jednojod njih nađena je fantomka.

U sklopu akcije izvršen je i pretres stana jednog bezbjednosno interesantnog lica. Nastavljaju se dalje aktivnosti u cilju pronalaska predmeta koji potiču iz KD i predmeta za izvršenje krivičnog djela.

Pretresom stana bezbjednosno interesantnog lica Velimira Vuksanovića pronađen je pištolj CZ-99 bez fabričkog broja, uilegalnom posjedu, sa 11 metaka, kao i više mobilnih telefonskih kartica. Radi se o višestrukom povratniku u vršenja krivičnih djela, a blizak je jednoj od organizovanih kriminalnih grupa.

U oktobru 2012. godine pretresom stana pronađen mu je pištolj u ilegalnom posjedu. U proljeće 2013. učestvovao jeu napadu na starješinu policije Admira Čolovića u UO „Vidikovac“. U avgustu 2014. je u centru Bara pucao na bezbjednosno interesantno lice Jovana Klisića. U januaru 2015. pregledom u centru Bara mu je pronađen pištolj u ilegalnom posjedu.

Vuksanović je lišen slobode. (Jedro)

Portal Analitika