Društvo

VIDEO: Muzičari iznenadili kupce u IDEA Super marketu

Nakon Aerodroma "Podgorica", gdje su Čuvari tajne pomjerili granice stvarnosti, iznenadivši prisutne pjesmom i muzikom, Projekat "Tajna Crne Gore" ("The Secret of Montenegro") nastavljen je u IDEA Super u Tržnom centru "Mall of Montenegro".
VIDEO: Muzičari iznenadili kupce u IDEA Super marketu
Portal AnalitikaIzvor

- Na iznenađenje brojnih prisutnih kupaca, skriveni među prodavcima, renomirani muzičari Crnogorskog simfonijskog orkestra i profesori Srednje muzičke škole "Vasa Pavić", iznenadno su zasvirali i privukli pažnju. Na taj način, po drugi put u Crnoj Gori organizovana je flash mob serija - iznenadni performansi na javnim mjestima sa velikim brojem učesnika - kojom se izaziva pažnja javnosti i stavlja u fokus grad Podgorica i slavljenje životne energije kroz radost pjesme i muzike. Cijeli projekat podržan je od strane kompanije "Mercator Crna Gora", trgovačkog lanca koji kroz svoj brend IDEA promoviše vrijednosti energije života i ljepote zemlje - ističu organizatori ovog događaja.

Drugi nastup muzičara nastavak je niza planiranih aktivnosti koji će se u narednom periodu odvijati na različitim lokacijama Crne Gore, u cilju promocije muzike, plesa, kulture i turizma Crne Gore.

Aleksandra Kostadinović iz Imaginarium Secret-a, direktorica i autorka projekta "Tajna Crne Gore", istakla je da ovim projektom dovode umjetničke izraze na mjesta gdje ih obično ne očekujemo, te da žele da promovišu kulturu, turizam, zdrave stilove života i "predstave cijelom svijetu jednu modernu Crnu Goru, koja itekako ima šta da otkrije".

1104cuvari1Jelena Doderović, direktorica marketinga kompanije "Mercator-CG", izrazila je zadovoljstvo zbog ponovne podrške projektu.

- Pored ostalih programa koje smo tom prilikom pripremili, projektom "Tajna Crne Gore" smo predstavili IDEU na nov, moderan i urban način. Brend IDEA je sinonim za modernu i ugodnu kupovinu, i želimo da našim kupcima pružimo osjećaj ugodnosti u svim našim prodavnicama. Takođe, sa "Čuvarima tajne" želimo da poručimo našim potrošačima da su na prvom mjestu, te da ćemo koristiti svaku priliku da im pokažemo da nam je njihovo zadovoljstvo najbitnije. Nadamo se da će svaka kupovina u našim prodavnicama biti laka i ugodna kao muzika koju su imali prilike čuti uživo - dodala je ona.

Organizatori najavljuju da će projekat biti zaokružen velikim događajem čiju lokaciju još ne otkrivaju.

- Do tada, njihova javna izvođenja biće iznenađenje za mnoge. Svaki iznenadni nastup biće priča za sebe, sa originalnim konceptom, a finalni događaj je "Tajna" po kojoj će Crna Gora biti dugo pamćena. Nikada ne znate gdje možemo ponovo zapjevati ili zasvirati - dodaju organizatori.

Portal Analitika