Fudbal

Zlatan je pristao! Samo smijenite trenera…

Sudbina Zlatana Ibrahimovića nastavlja da drma Evropu. Otkako je rekao da napušta Pari Sen Žermen na kraju sezone, Ibrahimović je skoro svakog drugog dana udarna vijest u sportskim medijima širom Evrope.
Zlatan je pristao! Samo smijenite trenera…
Portal AnalitikaIzvor

Povezuju ga sa transferima u Arsenal, Mančester Junajted, Vest Hem, Čelsi, Milan, Real Madrid… Dobija basnoslovne ponude iz Kine, SAD, sa Bliskog istoka… Ali izgleda da je odredio prioritet. Mančester Junajted!

Kako je danas u poslijepodnevnim časovima ekskluzivno javio pouzdani Skaj Sports, Ibra je pokazao volju da prihvati ponudu Mančester Junajteda. Ali samo pod jednim uslovom. Da klub sa Old Traforda smijeni Luja van Gala!

Ibrahimović nije u najboljim odnosima sa Van Galom još iz vremena kada je igrao za Ajaks i kada je aktuelni starteg Crvenih đavola bio direktor u klubu iz Amsterdama. Od tada ne postoje simpatije na relaciji Van Gal - Ibrahimović. Zato Šveđanin ne želi da u posljednjem velikom transferu karijere vodi bitku sa holandskim autrokratom.

Ipak, Ibrina želja nije utopija i sve je izvjesnije da će Junajted otpuštiti Van Gala na kraju sezone. U tom slučaju bi došao Žoze Murinjo i Ibrahimović bi opet sarađivao sa Portugalcem. Nekada su radili zajedno u Interu i ostali su u dobrim odnosima.

Prepreka Ibrahimovićevom dolasku na Old Traford može da bude plasman Mančester Junajteda na kraju ove sezone. Ako ne izbore plasman u Ligu šampiona, Crveni đavoli će biti hendikpirani u pokušaju da privuku Ibrahimovića.

(Mozzartsport.com)

Portal Analitika