Košarka

ŽKK Budućnost Bemaks dobio još jedno pojačanje

Ženski košarkaški klub Budućnost Bemaks definitivno ima jasne i ozbiljne planove, a da čelnici kluba rade punom parom i nakon istorijskog uspjeha, potvrđuje činjenica da su protekla dva dana boravili u Zenici gdje su prisustvovali finalnom turniru Kupa Bosne i Hercegovine.
ŽKK Budućnost Bemaks dobio još jedno pojačanje
Portal AnalitikaIzvor

Da nijesu slučajno odlučili da prate završnicu Kupa u Zenici potvrdio je i jučeraš- nji dogovor sa 17-godišnjom Sarom Raičević, koja će od naredne sezone nositi dres Budućnost Bemaksa.

Mlada košarkašica, koja igra na poziciji beka, nakon tri godine provedene u Mladom Krajišniku, ove sezone nastupala je za Plej of iz Sarajeva, a juče je potpisala petogodišnji ugovor sa podgoričkim klubom.

Interesantno je, da je Raičević rođena u Banja Luci, ali je porijeklom iz Podgorice, ima crnogorsko državljanstvo i nastupala je za našu kadetsku reprezentaciju, a prošle godine bila je na kampu sa mladom selekcijom.

- Drago mi je da sam stigla u Budućnost, to je veliki izazov za mene, jer je Budućnost najbolji klub u regionu. Ljudi iz Budućnosti bili su vrlo korektni, tako da smo se brzo dogovorili, a dolaskom u Podgoricu smatram da sam napravila još jedan iskorak u karijeri. Očekujem da još više napredujem, a s obzirom da većinu igračica poznajem, vjerujem da ću se brzo uklopiti - kazala je za Arenu Sara Raičević. 

Portal Analitika