Politika

Savjet mladih DPS-a: Borićemo se za promjenu vlasti u Kolašinu

Pripreme za održavanje VII Kongresa Savjeta mladih DPS Crne Gore počele su, a prvi odbor koji je izabrao svoje predstavnike i dao predloge za kandidata za predsjednika Savjeta mladih DPS Crne Gore je Opštinski odbor Savjeta mladih u Kolašinu. Iz kolašinskog Savjeta mladih DPS-a poručuju da će se boriti za promjenu vlasti u tom gradu.
Savjet mladih DPS-a: Borićemo se za promjenu vlasti u Kolašinu
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Opštinski odbor Savjeta mladih DPS u Kolašinu izabrao je danas 14 delegata za Kongres, a predložen je i kandidat za predsjednika Savjeta mladih DPS Crne Gore u narednom mandatu.

Iz Savjeta mladih DPS-a kazali su da ih posebno raduje veliki odziv mladih na današnjem sastanku i njihova zainteresovanost da učestvuju, kako u predkongresnoj proceduri, tako i da razgovaraju o problemima koji potresaju Opštinu Kolašin.

Na današnjem sastanku, kako se navodi u saopštenju, govorilo se i o problemima u ovom gradu.

"Mladi Kolašina su revoltirani blokadom lokalne uprave koju je stvorila nefunkcionalna lokalna vlast i ne žele da se ovakvo stanje dalje produžava, a time produbljava loš položaj mladih i svih građana. Mladi ne žele da prepuste da im par neodgovornih pojedinaca kroji sudbinu u njihovom gradu i poručuju da će intenzivirati svoje aktivnosti kako bi doprinijeli razotkrivanju malverzacija koje lokalna uprava svakodnevno sprovodi, i da će se boriti da se ova garnitura što prije udalji sa mjesta odlučivanja i da se dozvoli ljudima koji žele da razvijaju Kolašin da daju svoj doprinos", zaključuje se u saopštenju.

rtcg.me

Portal Analitika