Crna hronika

Bojić: Nasilnik nije ,,vrhovima prstiju zakačio“ mog sina

Advokat Vladan Bojić najavio je da će u ponedjeljak Osnovnom držanom tužilaštvu predati snimak kamere na kojem se vidi kako njegov dvanaestogodišnji sin B.B. ulazi u zgradu obliven krvlju pošto je prethodno na njega nasrnuo Zoran Pajović (34).
Bojić: Nasilnik nije ,,vrhovima prstiju zakačio“ mog sina
Portal AnalitikaIzvor

- Snimak kamere koji pokriva ulaz zgrade u kojoj živim pokazuje da Pajović nije ,,zakačio vrhovima prstiju“ mog sina, a kako je tvrdio pred tužiocem. Ovih dana očekujem da mi vlasnici objekata čije nadzorne kamere pokrivaju mjesto incidenta dostave snimke koji će, siguran sam, potvrditi da je Pajović, ničim izazvan, zvjerski nasrnuo na moje dijete – kazao je Bojić.

On je naveo da će osim snimka, tužilaštvu dostaviti i dodatnu medicinsku dokumentaciju koja svjedoči o teškom stanju njegovog sina nakon pretrpljenih povreda.malikrvav

- Iako teško diše zbog loma nosa, koji je vidljiv, ljekari zbog mladosti i mogućih komplikacija ne preporučuju operaciju prije 18. godine – naveo je Bojić.

Pajović se sumnjiči da je u nedjelju, 3. aprila 2016. godine oko 15 časova u Ulici cetinjska u naselju Siti kvart u Podgorici fizički nasrnuo na B.B. prilikom čega mu je nanio tešku tjelesnu povredu, lom nosa sa dislokacijom. Kako su kazali iz policije, incidentu je prethodio navodni nesporazum između četvorogodišnjeg djeteta Pajovića i maloljetnog B.B. Pajović je tvrdio da mu nije bila namjera da povrijedi dječaka, već je ,,u ljutnji mahao rukama i zakačio ga vrhovima prstiju“.

Pobjeda

Portal Analitika