Zabava

VIDEO: Nikolas Kejdž i Vins Nil potukli se nasred ulice

Oskarovac Nikolas Kejdž se nasred ulice tukao s pjevačem grupe "Mötley Crüe", Vinsom Nilom. Prolaznici su snimili taj pijani obračun koji se navodno dogodio kad se glumac umiješao, nakon što je Vins nepoznatu ženu povukao za kosu.
VIDEO: Nikolas Kejdž i Vins Nil potukli se nasred ulice
Portal AnalitikaIzvor

Pjevač "Mötley Crüe"-a se, navodno, posvađao s nepoznatom ženom koju je zatim povukao za kosu i bacio na pod. Žena je Nikolasova obožavateljka koja im je prišla u kazinu i tražila autogram, nakon čega je roker napao. Glumac je tada fizički nasrnuo na svog prijatelja, pa je počelo gurkanje, iako su obojica jedva stajali na nogama.

- Prestani s tim s*anjem, odmah - urlao je glumac, a onda je jedan od pripadnika obezbjeđenja kazina pokušao da ih razvoji.

Kontroverzni pjevač 1984. godine je napravio saobraćajnu nesreću vozeći pod uticajem alkohola, i tada je poginuo njegov suvozač, Nikolas Rezl Dingli, bubnjar benda "Hanoi Rocks". Prije 14 godina Nil je uhapšen jer je udario producenta Majkla Šumana, a godinu nakon toga jer je nasrnuo na prostitutku. Godine 2011. premlatio je svoju bivšu djevojku.

Autor: D.A.M/Tportal.hr

Portal Analitika