Muzika

Hurts objavili novi spot za numeru „Nothing Will Be Bigger Than Us“

Zvijezde ovogodišnjeg Sea Dance Festivala, čuvena britanski sastav "Hurts" objavili su spot za numeru "Nothing willbe bigger than us", u kome su prikazali djelić atomsfere sa nastupa u Moskvi i Londonu.
Hurts objavili novi spot za numeru „Nothing Will Be Bigger Than Us“
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Bend je završio prvi dio "Surrender" turneje na kojoj promovišu numere sa novog istoimenog albuma.

- Ovo je najbolja turneja ikada. U želji da proslavimo ovaj uspjeh zajedno sa svima koji su bili uz nasm i kao poklon onima koji nijesu uspjeli da posjete naše koncerte, stiže specijalna verzija singla 'Nothing Will Be Bigger Than Us' koju smo snimili uživo u Moskvi i Londonu. Za vašu ljubav, uvijek - napisali su članovi benda na svojoj facebook stranici.

Theo i Adam trenutno se pripremaju za nastavka turneje, u okviru koje ih očekuje i nastup 16. jula na glavnoj bini Sea Dance festivala.

Usljed ogromnog interesovanja limitirana količina trodnevnih ulaznica po poklon cijeni od 24.99 eura za Sea Dance Festival, sa čak 70 odsto popusta u odnosu na finalnu, gotovo je rasprodata. Ulaznice po ovoj cijeni biće dostupna samo građanima Crne Gore sa dokazom o državljanstvu (lična karta sa prebivalištem u Crnoj Gori ili crnogorski pasoš) samo do 15. aprila, nakon čega će ulaznice biti skuplje.

Portal Analitika