Odbojka

PLEJ-OF: Sjutra prvi duel Budvanske rivijere i Jedinstva

Odbojkaši Budvanske rivijere i bjelopoljskog Jedinstva odigraće sjutra u Budvi prvi meč finala plej-ofa prvenstva Crne Gore.
PLEJ-OF: Sjutra prvi duel Budvanske rivijere i Jedinstva
Portal AnalitikaIzvor

Budvanski tim deseti put uzastopno igraće u finalu plej-ofa, dok je Jedinstvo plasmanom u finale ostvario najveći uspjeh u klupskoj istoriji. Jedinstvo je ove sezone igralo i finale Kupa Crne Gore.

Trener budvanskog tima, Slobodan Boškan, kazao je da poštuje rivala, navodeći da vjeruje da će njegov tim opravdati ulogu favorita i osvojiti titulu.

"Jedinstvo je u polufinalu izbacilo Budućnost, a igrajući te utakmice igrači su podigli formu i sigurno će pružiti dobre partije i u finalu. Očekujem da moji igrači odigraju dobro finalnu seriju i još jednom osvojimo prvenstvo Crne Gore", kazao je Boškan.

Prema riječima trenera Jedinstva, Darka Prebiračevića, njegova ekipa je samim plasmanom u finale plej-ofa premašila sva očekivanja. 

"Pokazali smo da smo u ovom trenutku apsolutno druga ekipa po kvalitetu u prvenstvu, a u finalu Kupa smo u nekoliko navrata pokazali da imamo način i da pritisnemo i poremetimo igru Budvanske rivijere. Pokušaćemo da neke zamisli sprovedemo na terenu, kao i uvijek će igrači dati svoj maksimum i nadam se nekom iskoraku u odnosu na prethodne mečeve", rekao je Prebiračević.

Subotnji duel u Budvi počeće u 18 sati. U plej-ofu igra se na tri pobjede. Trofej brane odbojkaši Budvanske rivijere, koji su posljednjih sedam godina osvajali trofej. Budvanski tim ove sezone osvojio je Kup Crne Gore.

MINA

Portal Analitika