Politika

MILOŠEVIĆ: Tivatski izbori-višestruki test uoči oktobra

Tivatski lokalni izbori biće odlična prilika da se isproba elektronska identifikacija birača, ali i višestruki test za političke subjekte u Crnoj Gori u susret parlamentarnim izborima koji će se održati u oktobru, kazao je politički direktor Demokratske partije socijalista (DPS) Tarzan Milošević. On je danas razgovarao sa glavnom analitičarkom za Zapadni Balkan u Evropskom direktoratu Ministarstva vanjskih poslova Velike Britanije i zamjenicom ambasadora te zemlje u Crnoj Gori, Suzan Lafi.
MILOŠEVIĆ: Tivatski izbori-višestruki test uoči oktobra
Portal AnalitikaIzvor

Politički direktor DPS-a Lafi je upoznao sa pripremama i aktivnostima te partije u okviru kampanje za lokalne izbore u Tivtu.

Milošević i Lafi, kako saopštavaju iz DPS-a, razmijenili su mišljenja o aktuelnoj društveno političkoj situaciji u Crnoj Gori, sa posebnim osvrtom na trenutak u kojem se očekuje finalizacija političkog sporazuma između vlasti i opozicije u pravcu održavanja demokratskih i fer izbora.

"U tom smislu, politički direktor Milošević je predstavio ponudu predsjednika Vlade da opoziciji ustupi četiri ministarska mjesta i mjesto potpredsjednika Vlade, kao i druge funkcije u državnim organima, kao izraz demokratskog kapaciteta i političke volje da se dođe do dogovora kako bi se otklonile sumnje u regularnost izbornog procesa", navodi se u saopštenju.

Portal Analitika