Fudbal

VIDEO - LŠ: Volfsburg sa dva gola prednosti putuje za Madrid, bez pobjednika u Parizu

Veliko iznenađenje priredio je Volfsburg u prvom meču četvrtfinala Lige šampiona - Njemci su pred svojim navijačima srušili madridski Real sa 2:0! U drugom meču večeri u Parizu nije bilo pobjednika, PSŽ i mančester Siti igrali su 2:2.
VIDEO - LŠ: Volfsburg sa dva gola prednosti putuje za Madrid, bez pobjednika u Parizu
Portal AnalitikaIzvor

Meč u Parizu su obilježili promašaji, jedan iz penala, Siti je poveo, PSŽ preokrenuo, ali će polufinalista biti riješen u Mančesteru. Mančester siti poveo je golom Kevina de Brujna u 38. minutu. Izjednačio je Zlatan Ibrahimović u 41, a vođstvo domaćinu donio je Adrien Rabio u 59. minutu. Izjednačio je i postavio konačan rezultat Fernandinjo u 72. minutu.

Real je odigrao očajno u Njemačkoj, Volfsburg, koji se muči u Bundesligi da izbori mjesto u Evropi, održao je fudbalsku lekciju desetostrukom prvaku Evrope, a malo sreće mu je nedostajalo da ga i ponizi. Njemački predstavnik do pobjede pred svojim navijačima došao je golovima Rikarda Rodrigeza u 18. i Maksimilijana Arnolda u 25. minutu.

Barselona je juče na stadionu Kamp nou pobijedila madridski Atletiko 2:1, dok je Bajern u Minhenu savladao Banfiku 1:0. Revanši su na programu 12. i 13. aprila. 

Pari Sen Žermen – Mančester Siti 2:2 (1:1)

Ibrahimović 41, Rabio 59 – De Brujne 38, Fernandinjo 72 

PSŽ: Trap – Maksvel, Luiz, Silva, Orije (Van der Vil 78') – Mota, Matuidi, Rabio (Mura 78') – Di Marija, Kavani, Ibrahimović

Siti: Hart – Kliši, Otamendi, Mangala, Sanja – Fernando, Fernandinjo – Silva, De Brujne (Delf 77'), Navas – Aguero (Kolarov 90+3') 

Volfsburg – Real Madrid 2:0 (2:0)

Rodriges 18p, Arnold 25 

Volfsburg: Benaljo – Rodriges, Dante, Naldo, Vijerinja – Luiz Gustavo, Gilavugi – Draksler (Šafer 90+3'), Pinto (Traš 80'), Arnold – Širle (Kruse 84')

Real: Navas – Marselo, Pepe, Ramos, Danilo – Kazemiro, Kros (Rodriges 85'), Modrić (Isko 64') – Bejl, Ronaldo, Benzema (Hese 41')

Portal Analitika