Region

Niš: Šest iznenadnih smrti u 24 časa

U protekla 24 časa u Nišu se dogodilo šest iznadnih smrti uglavnom mlađih ljudi, rečeno je agenciji Beta u niškoj Hitnoj pomoći.
Niš: Šest iznenadnih smrti u 24 časa
Portal AnalitikaIzvor

Nišlija D.M. (43) nastradao je juče oko 17.00 časova u Sremskoj ulici, kada su na njega pala kola koja je popravljao, rekli su agenciji Beta u Hitnoj pomoći.

P.I. (35), preminuo je uslijed anafilaktičkog šoka na terminalu niškog aerodroma kada ga je na ujeo insekt, vjerovatno osa ili stršljen. 

Ekipe niške Hitne pomoći tokom jučerašnjeg dana pet puta su intervenisale na terenu zbog iznenadne smrti građana, s tim što je jedna osoba reanimirana i zbrinuta na Klinici za karidologiju. 

Šest osoba lakše je povrijeđeno sinoć u 22.20 sati u udesu kod zgrade bivšeg Grčkog konzulata u Nišu, i to četvoro u dva automobila, dok su dva pješaka zadobila povrede kada ih je oborilo vozilo odbačeno pri sudaru. 

Hitna pomoć u Nišu intervenisala je u proteklih 24 sata zbog ranjavanja u tučama, ali i zbog tegoba hroničnih bolesnika povišenog krvnog pritiska, neuroloških i alergijskih tegoba, i djece sa visokom temperaturom, rekli su u toj službi.

B92.net

 

Portal Analitika