Fudbal

Tores: UEFA više brinu dresovi, nego sudije

Fudbaler Atletiko Madrida Fernando Tores rekao je da je Evropska fudbalska unija (UEFA) za utakmicu sa Barselonom izabrala sudiju koji ne ispunjava standarde.
Tores: UEFA više brinu dresovi, nego sudije
Portal AnalitikaIzvor

Madriđani su u utorak uveče poraženi od Barselone na “Kamp Nou” sa 2:1 u prvoj utakmici četvrtfinala Lige šampiona poslije preokreta katalonskog kluba.

Atletiko je poveo Toresovim golom u 25. minutu, a deset minuta kasnije napadač je isključen pošto je dobio drugi žuti karton. Aktuelni šampion Evrope je preokrenuo golovima Luisa Suaresa u 63. i 74. minutu. 

Tores je rekao da je UEFA više brinula o tome koje dresove će nositi ekipe, pošto i Atletiko i Barselona imaju prugaste, nego da izabere sudiju sposobnog da upravlja važnom utakmicom. 

“Šteta je što je UEFA bila preokupirana mijenjanjem naših dresova i što je postavila sudiju koji nije bio na nivou četvrtfinala Lige šampiona”, rekao je Tores, prenijeli su britanski mediji. 

Španski fudbaler je istakao da je siguran da bi rezultat bio drugačiji da je njegova ekipa bila kompletna. 

“To je jedan od najgorih dana u mojoj fudbalskoj karijeri. Tužan sam što sam ostavio ekipu sa desetoricom igrača. Na neki način se osjećam odgovornim što moj tim nije pobijedio. Ali, ponosan sam što igram u ovoj ekipi. Rezultat nije loš, na Kalderonu je sve moguće”, rekao je Tores. 

Revanš utakmica na programu je naredne srijede u Madridu.

Portal Analitika