Košarka

Cirbes i Miler dobili milionske ponude Makabija!

Svi sjajni rezultati koje je Crvena zvezda napravila ove sezone, pa čak ni mogućnost plasmana na fajnal for Eurolige neće joj pomoći da zadrži neke od najboljih igrača! Kako pišu Večernje novosti prvi centar crveno-bijelih Maik Cirbes i Anerikanac Kvinsi Miler najvjerovatnije će preći u Makabi iz Tel Aviva!
Cirbes i Miler dobili milionske ponude Makabija!
Portal AnalitikaIzvor

Njih dvojica blizu su dogovora sa slavnim izraelskim klubom. 

Novosti saznaju da je Cirbesu ponuđen trogodišnji ugovor, Mileru dvogodišnji sa opcijom razlaza poslije prve sezone, što se poklapa sa željom 24-godišnjeg krila da se ponovo oproba u NBA. Nezvanično se može čuti da je momku koji je u Zvezdu stigao tokom sezone kao zamjena za povrijeđenog Luku Mitrovića, ispisana cifra od 1,2 miliona dolara po sezoni, što je otprilike pola budžeta za plate svih Zvezdinih igrača. Sličnu ponudu dobio je i njemački reprezentativac, piše isti izvor. 

Posao, naravno, još nije zaključen, ali ono što je evidentno jeste da Crvena zvezda nema nikakvu mogućnost da zadrži dvojicu pomenutih prvotomaca, jer prije svega, ne može da parira ovakvim finansijskim ponudama. Jasno je, dakle, da na ljeto Beograđene očekuje velika rekonstrukcija tima s obziorom da se lista za odlaske ovdje neće zaključiti...

Portal Analitika