Crna hronika

Danilovgrađanin držao Podgoričanki nož pod grlom

Danilovgrađanin Radoje S. Vukadinović, koji je nakon odslužene kazne od tri godine zbog ubistva iz nehata, više puta hapšen zbog nasilničkog ponašanja, prijetnji oružjem i razbojništva, zadržan je juče u policiji nakon što je nožem prijetio Podgoričanki A.A.
Danilovgrađanin držao Podgoričanki nož pod grlom
Portal AnalitikaIzvor

Prema saznanjima Dnevnih novina, incident se odigrao preksinoć oko 21.20 časova u Bulevaru Save Kovačevića, nedaleko od vrtića "Đina Vrbica" kada je Vukadinović prišao klupi na kojoj je sjedjela A.A. i uputio joj riječi " da si muško sad bi ti grkljan prerezao".

Nakon verbalnog sukoba sa A.A., Vukadinović je u jednom momentu izvadio nož iz džepa i prislonio ga uz grlo A.A. Tako ju je držao jedno vrijeme dok se ona nije uspjela nekako oteti i pobjeći. Slučaj je odmah prijavljen policiji koja je munjevito intervenisala i lišila slobode Vukadinovića, kojem je nakon saslušanja određen pritvor.

Vukadinović je bio osuđen na tri godine zatvora zato što je iz nehata ubio Muharema Šalju u noći između 20. i 21. novembra 2011. u naselju Bandići nadomak Podgorice.

Prema navodima optužnice, Vukadinović je u pravcu Šalje ispalio metak iz vazdušne puške. Metak ga je pogodio u vrat, probio mu dušnik, zbog čega je Šalja preminuo. 

Vukadinović je hapšen i krajem 2014. godine zbog sumnje da je uz prijetnju pištoljem opljačkao taksistu u mjestu Bandići od kojeg je uzeo 20 eura. Vukadinović je tada ispričao da je bio u alkoholisanom stanju i da nije bio svjestan postupka koji je učinio.

On je tvrdio i da bi se sam predao, ali ga je policija preduhitrila i uhapsila na spavanju.

Vukadinović je nedavno hapšen i zbog nasilja u porodici.

CdM  

Portal Analitika