Politika

Radunović: Opoziciju ni marinci više ne mogu istjerati iz Vlade

Visoki funkcioner Demokratskog fronta Slaven Radunović kazao je da dio opozicije iz rekonstruisane vlade premijera Mila Đukanovića ne bi mogla da istjera "ni združena akcija "foka", američkih marinaca i 63. padobranske iz Niša".
Radunović: Opoziciju ni marinci više ne mogu istjerati iz Vlade
Portal AnalitikaIzvor

On je na svom Facebook profilu napisao "da li će se prvo glasati o izboru vlade Mila Djukanovića ili o razrješenju Ranka Krivokapića, pitanje je sad".

- Ponestaje materijala, primiče se momenat kada će svi biti zajedno u Milovoj vladi, a treba još koji dan izmišljati medijski atraktivne naslove, kako bi se stvarao utisak da još "sve nije gotovo", i da se tu još poneko dvoumi. Kada su već deset puta pomjerali "konačne" rokove, kada su pristali da sjednu za istu stranu stola s Pajovićem, kada su žrtvovali izbore u Tivtu, kada im nije sporno što aparati za identifikaciju ne identifikuju, kada odustaju od Rutovićkinog "skalpa", kada ih više ne zanima ni referendum o NATO-u, vjerujem da ih ni ovaj problem ne može istjerati iz Đukanovićeve rekonstruisane vlade. A, ne bi mogla, vjerujem, ni združena akcija "foka", američkih marinaca i 63. padobranske iz Niša - napisao je Radunović na Facebook profilu.

Potpisivanje Sporazuma o stvaranju uslova za slobodne i fer izbore između predstavnika vlasti i dijela opozicije planirno je do subote 9. aprila.

Portal Analitika